TRØFFELJEGERNE FRA PIEMONTE

Praktisk info

Dato: 16.12.21

Tidspunkt: 18:00 - 20:00

Adresse: Sølvberggata 2, 4006 Stavanger, Norge

Forening: Jærsoppen

Region: Rogaland

Pris fra: 95 kr

Førpremiere ved ODEON kino i Stavanger

Unn deg denne sjarmerende opplevelsen!

Soppsesongen er på hell, så vi trekker mer innomhus. Hva passer da bedre med et eksklusivt kinobesøk på kritikerroste og prisvinnende italienske dokumentaren TRØFFELJEGERNE FRA PIEMONTE. Filmen har vunnet en rekke priser på flere prestisjetunge filmfestivaler og har sjarmert publikum over hele verden – med sitt varme portrett av et sagnomsust sted der tiden langt på vei har stått stille.

For å sette oss i den rette stemningen vil alle få sprø potetchips med ekte trøffel på vei inn i salen. Innledningen starter kl. 18.00 så møt opp i god tid.

Link til film: https://www.odeonkino.no/film/NCG988774/troffeljegerne-fra-piemonte

Link direkte til billettkjøp: https://www.odeonkino.no/booking/kjop/Sys99-NO/20211216-1800-1109

Billettpris kr.95,-

10% reduksjon i pris for pensjonister og barn

Om filmen:

Dypt inne i skogen i den italienske regionen Piemonte vandrer en gruppe menn i 80-åra på leting etter verdens dyreste ingrediens. Sammen med sine lojale, firbente bestevenner jakter de dag og natt på den hvite Alba-trøffelen – en jakt som viser seg å være både farlig og totalt avhengighetsskapende». Den hvite trøffelen, også kalt skogens hvite gull, er verdens mest eksklusive matingrediens, og finnes primært i Marche og Piemonte-regionen i Nord-Italia. Spesielt Barolo-området i Piemonte, mest kjent for sine fantastiske viner, er det viktigste området for sanking av trøfler. Hvit trøffel selges for opp mot 80.000 kr kiloen, og sankes primært av erfarne trøffeljegere som leter med spesialtrente hunder.

Her kan du se traileren på YouTube.

OPPMØTEDETALJER

Filmen vises torsdag, 16 desember, klokka 18.00

ODEON kino, Sølvberggata 2 i Stavanger
Sal 11