Nybegynnerkurs i nyttevekster, Egersund

Praktisk info
Fra: 05.06.2025 18:00
Til: 15.06.2025 16:00
Adresse: Egersund, Norge
Forening: Jærsoppen
Region: Rogaland
Antall ledige plasser: 15
Pris fra: 600.00 kr
Bestill / Meld på
Lær deg hva som kan brukes av det som vokser i vår natur!
Forsommeren er en ypperlig tid å sanke mat og da er det viktig å lære seg hva som er spiselig.
Vi har gleden av å tilby kurs i Eigersund kommune der det blir teori, sanking og matlaging. Håper dette vil gi lærdom og inspirasjon med å integrere våre ressurser fra vår egen natur i måltidene.
Kurset gir en generell innføring i teori over to torsdager, det anbefales også å få enda mer utdypning via vårt nettbaserte kurs. Så drar vi ut på en lørdag for å sanke og lære hvordan man oppbevarer råvarene. Vi samles til slutt på et skolekjøkken for å bruke en del av det vi har sanket til forskjellige retter og avslutter med å smake på rettene våre.
Kursholder er Hilde Marie Dybing Johnsen som er nyttevekstkyndig og soppsakkyndig. Hun har holdt mange kurs tidligere og fokuserer på kommunene i Dalane som er Bjerkreim, Eigersund, Sokndal og Lund.
Synne Dahl som også er nyttevekstkyndig bidrar med sin ekspertise.
Teori i Eigersund Folkebibliotek, Fabrikkgaten 2, 4370 Egersund
torsdag 5. juni fra kl. 18 til 20
torsdag, 12. juni fra kl. 18 til 20
Tur på lørdag for å sanke, 14. juni fra kl. 13 til ca. kl. 16. Påmeldte vil få informasjon om møtested under teoriundervisning.
Matlaging på søndag, Lagård ungdomsskole, Sjukehusveien 28, 4373 Egersund
15. juni fra kl. 10 til ca. kl. 15
Medlem kr 600,-
Medlem med digitalt kurs kr 750,-
Ikke medlem kr 950,-
Ikke medlem med digitalt kurs kr 1.100,-
Nedenfor er mer informasjon om det nettbaserte kurset, men om du ønsker det inkludert, så bestilles med valget du tar her.
https://soppognyttevekster.no/nettbutikk/moodlekurs/nyttevekster/grunnkurs-nyttevekster/
