Møte om Plukk! Studér! Spis!

Praktisk info

Dato: 19.04.23

Tidspunkt: 19:00 - 21:00

Adresse: Mostun natursenter, Henrik Ibsens gate, Stavanger, Norge

Forening: Jærsoppen

Region: Rogaland

Pris fra: Gratis

Ledere

Jone Sollid Næss

herrjohnsens@gmail.com

Påmelding

Dette arrangementet er kun for medlemmer, logg in for å melde deg på

Har du lyst til å holde kurs for barn?

Vi skal ha en samling for kursledere som har holdt Plukk! Studér! Spis! -kurs. I den forbindelse er det kjekt om de som kan tenke seg å holde kurs for barn i nærmeste framtid også kommer. Det blir utveksling av idéer og tips.

Norges sopp- og nyttevekstforbund har laget et kurs for barn som blir kalt Plukk! Studér! Spis!. Kurset er laget for at voksne og barn skal ta det sammen. Foreldre, besteforeldre, onkler, tanter eller gode naboer – med egne eller andres barn. Barn elsker å sanke – og når de har funnet maten selv er de mer enn villige til å smake!

Oppmøtedetaljer

Mostun natursenter ligger like ved turstien rundt Mosvatnet, et drøyt steinkast fra Stavanger kunstmuseum. Nærmeste busstopp er ved Tjensvollkrysset i Madlaveien. Her er det opptil 30 avganger i timen på dagtid (rutene 2-3-6-7-16). Flybussen og Kystbussen har også holdeplass ved Tjensvollkrysset.

Parkering er forbudt ved Mostun natursenter. Varelevering er tillatt. Nærmeste parkering er i P-huset ved Stavanger Idrettshall (se kart) eller på p-plassen ved Tjensvoll gravlund.