Sankefestivalen i Hjelmelandsvågen 2021

Praktisk info

Fra: 26.06.2021 10:00

Til: 27.06.2021 16:30

Adresse: Vågavegen 116, 4130 Hjelmeland, Norge

Forening: Jærsoppen

Region: Rogaland

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Velkommen til Jærsoppen sin stand for inspirasjon!

For å melda deg på sankefestivalen må du gå til Stavanger Turistforening si side. Følg lenkene i teksten.

Velkomen til Sankefestival i Hjelmelandsvågen for fjerde året på rad!

Denne gongen blir festivalen i slutten av juni. Som tidlegare år blir det ei kjekk blanding av aktivitetar og kunnskapsformidling med naturen i fokus!  Festivalen passer for heile familien. I programmet blir det kurs, fisking, nyttevekstar, urter til mat og medisin, brukshåndverk, eit langstrakt Sanketorg, foredrag og festivalkafè, aktivitetar for barn, sanketurar mm. Laurdag foregår alle aktivitetane i Vågen, på søndag blir det ulike turar.

 

LAURDAG 26. JUNI

Sanketorget
På grunn av koronarestriksjonar har vi har vi delt dagen i 2 bolkar slik at flest mogleg kan vera med. Alle må melda seg på og får utdelt festivalbånd ved ankomst. Du har da gratis tilgang til Sanketorget og alt som skjer der.

Kurs, foredrag og aktivitetar med påmelding
Oversikt over alle kursa og foredragene finner du på nettsiden for Sankefestivalen.​​​​

SUNDAG 27. JUNI

Turdag og sankedag
Vi arrangerer fleire spanande turer for barnefamiliar og for vaksne. Sjå oversikt på sida for Sankefestivalen. I Hjelmelandsvågen er det kun ein enkel utekafe og sekretariat med info om turane og litt av kvart anna på sundag.

På sida for Sankefestivalen finn du heile programmet med påmeldingslinkar. Her vil det kome meir info etter kvart. Følg òg med på annonsering på Facbook-sida til Hjelmeland Turlag.

KONTAKTINFO

Hjelmeland Turlag er hovedansvarleg for Sankefestivalen.

E-post: hjelmelandturlag@stf.no​​​​​​​

Festivalen arrangeres i samarbeid med Hjelmeland Hagelag og Jærsoppen i Norges sopp- og nyttevekstforbund avd. Sør-Rogaland.